Kategóriák, Márkák

 

..

A toolcompany.hu internetes áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A rendeléseket rendszerünk e-mailben automatikusan visszaigazolja. A termékeket külföldre jelenleg nem áll módunkban szállítani!
A Toolcompany Kft. a megvásárolt termékeket raktárkészlet függvényében legkésőbb 5-7 munkanapon belül küldi el. Kivéve, ha az adott terméknél más szállítási határidő van feltüntetve. Készletünk folyamatosan változik, ezért előfordulhat, hogy a weboldalon még szereplő termék már nincs készleten és megrendelését nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Természetesen ilyenkor e-mailben értesítjük Önt és egyeztetjük módosított rendelését.

Szállítási feltételek

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket a GLS futárszolgálatával juttatjuk el Önökhöz. A kiszállítás határideje a rendelés feladásától számított 3-5 munkanap.
A GLS futárszolgálat munkatársai munkanapokon, reggel 8 és délután 5 óra között kézbesítenek.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, hogy az adott területen mikor terítenek a futárok. Általában igaz az, hogy a felvételt követő következő munkanapon, munkaidőben kézbesítenek, ám határozott időpontra történő szállítást sajnos nem tudunk garantálni.
Amennyiben sem Ön, sem valamely családtagja nem tartózkodik otthon, akkor olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot (pl. a munkahelyét). A megjegyzésben feltüntethet egyéb tudnivalókat is a szállítási címmel kapcsolatban (pl. a kézbesítési időtartamtól való munkaidő), illetve feltétlenül adja meg mobil telefonszámát a futár számára. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre leegyeztetett időpontban fogja megkapni.
A GLS Ügyfélszolgálat szintén munkaidőben, reggel 7 és este 8 között rendelkezésükre áll a csomagok szállításával kapcsolatban.
Telefon: 06-29-88-6700   E-mail: info@gls-hungary.com   weboldal: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes
Magyarországon érvényes szállítási áraink:

1 kg - 39 kg :

- előre utalással bankszámlára vagy előre fizetés bankkártyával: 1.990.-Ft;

utánvétellel (készpénzben vagy bankártyával a futárnál) : 2.790.-Ft.

40 kg feletti csomag esetében, és ha a csomag körmérete meghaladja a 3 métert ( 3 m = 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság )egyedi szállítási díjjakkal kell számolni, ilyen esetben kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Díjaink a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák.
Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a leadott megrendelés összegéhez igazodik.

Sérült csomag

Kérjük, hogy a csomagolást kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot. Ha magán a csomagon van egy kis horpadás vagy karcolás, az még nem utal a benne lévő termék sérülésére. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba a info@toolcompany.hu e-mail címen vagy munkaidőben a 06-30/397-6353-as telefonszámon.
A vásárlástól való elállás joga
A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet, a csomagküldő internetes vállalatokra vonatkozó jogszabály értelmében Önnek joga van az áru átvételét követő 14 napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni.
Az elállás jogát a toolcompany.hu oldalon található nyilatkozat-minta felhasználásával; vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozata útján gyakorolhatja.

A rendeléstől való elállási szándékát még a küldemény visszajuttatása előtt kérjük, jelezze felénk telefonon vagy e-mailben. Amennyiben eláll a vásárlástól a kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatérítjük a teljesítéssel összefüggésben felmerült költséggel együtt. A visszajáró összeget az Ön által választott fizetési módon térítjük vissza.

Az áru visszaszolgáltatásának költsége minden esetben Önt terheli, utánvéttel feladott küldeményt nem áll módunkban átvenni. Javasoljuk, hogy postai visszaküldés esetén ajánlott küldeményként adja fel a terméket, mert a postán elvesző küldeményekért felelősséget nem vállalunk. Az árucikk csak az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza. Amennyiben az árucikk sérült, vagy használt állapotban van, a Toolcompany Kft. kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Amennyiben a visszaszolgáltatásnak nem a legkevésbé költséges szokásos módját választja, úgy a többletköltséget nem áll módunkban visszatéríteni.
Elállás esetén mindaddig visszatartjuk az összeget, amíg a terméket nem szolgáltatta vissza, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy visszaküldte.

A vonatkozó kormányrendeletről bővebben itt olvashat: A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény vonatkozó szakasza.