Kategóriák, Márkák

Üdvözöllek a Toolcompany webáruházban!

 

Osváth Tibor vagyok, a Toolcompany alapítója, tulajdonosa. 1993 óta foglalkozunk munkavédelemmel, szerszámgépekkel, erdészeti és kerti szerszámokkal és egyéb elektromos, akkumulátoros és robbanómotoros szerkezetekkel. A webshopunkban hatalmas kínálatban találhatsz márkás és minőségi termékeket egyaránt.

 

A Toolcompany története

 

Toolcompany cégként 2012 óta vagyunk jelen a piacon, a webshopunk pedig 2021-ben indult hódító útjára. A 15 főt foglalkoztató vállalkozástól nemcsak kiváló minőségű gyártmányokat vásárolhatsz, hanem szakmai segítséget is kaphatsz, akár telefonon, akár emailben. A teljes körű kiszolgálással biztosítjuk a számodra, hogy mindent megkaphass, amire csak szükséged van a munkavégzés során.

A termékeink között találhatsz olyat, amelyre olyan típusú garancia vonatkozik, amelyet mi magunk javítunk meg. Természetesen akadnak olyan termékek is, ahol a teljes javítást az adott gyártó intézi, így a javítást központi szervízben oldják meg. Ebben az esetben segítő kezet nyújtunk a garancia érvényesítésében, hogy minél több gondot vegyünk le a válladról.

 

Toolcompany Cegléd szaküzlet
Toolcompany Cegléd üzlet

 

A cégünk filozófiája

 

A vállalatunk legfőbb célja, hogy a vásárlóink biztonságban érezhessék magukat és a gépüket egyaránt. Olyan termékeket forgalmazunk, amelyek nem mennek tönkre pár használat után, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. A gépeink száz százalékig megbízhatóak, így biztosan nem hagynak majd cserben a munkavégzés során. Szeretnénk, ha mindenki elégedetten távozna és szívesen jönne vissza hozzánk, akár az üzleteink egyikébe, akár a webshopunk felületére. A visszatérő vásárlók mindig visszacsatolások arra, hogy a vállalkozásunk sikeresen és jól működik.

 

A márkáink kínálata

 

Nálunk megtalálhatod a legprofibb márkákat a szerszámok és a munkagépek területén. Legyen szó STIHL kerti eszközről, esetleg Hecht, Fiskars, illetve Milwaukee fúrógépről, nálunk szinte mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet. Több tucat márka képviselteti nálunk magát. Amennyiben valamit nem találsz meg a boltunkban, vagy a webáruházunkban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi megpróbálunk neked segíteni. Igyekszünk mindenkit kiszolgálni, még akkor is, ha valamilyen különleges kérésről van szó.

 

 

A szervizünk működése

 

A Toolcompany szervizében rövid határidővel dolgozunk. Vidd be bátran a problémás terméket a két üzletünk egyikébe, vagy add fel postán, és mi pillanatok alatt helyrehozzuk a gépet vagy a szerszámot. A munkadíjat fél órás intervallumban számoljuk fel, minden megkezdett 30 percet kell csak kifizetned. A javításra azonban minden esetben árajánlatot adunk, így nem kell aggódnod az esetleges magas költségek miatt sem.

A Toolcompany tehát minőséget, szakértelmet és megbízhatóságot garantál a számodra!

 

 

Üzletünk